Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over onze wandpanelen? Bekijk dan eens of je vraag hier beantwoord wordt. Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Ja alle wandpanelen die te vinden zijn op onze website zijn 100% waterdicht! Wandpanelenbadkamer.nl staat bekend om unieke panelen die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer, het toilet, een keuken en de kelder.

Ja, het is zeker mogelijk om de wandpanelen zelf te monteren. Het is wel belangrijk dat de wandpanelen zelf op maat kan snijden. Bij jouw bestelling ontvang je altijd voldoende lijm om de bestelde oppervlakte aan een wand, de vloer of het plafond te bevestigen. Om de randen mooi af te kitten, leveren we ook voldoende siliconenkit mee! 

Wil je toch liever de wandpanelen laten monteren in jouw badkamer, toilet of keuken? Neem dan eens contact op met onze partner Bewust Sanitair. Zij leveren alle wandpanelen uit ons assortiment, inclusief montage!

Wanneer wij jouw bestelling in goede orde hebben ontvangen, worden deze binnen 5 werkdagen bij jou thuis geleverd. Je ontvangt hiervoor altijd een track en trace code per e-mail.

Op al onze producten zit standaard 10 jaar product garantie. Merk je dat binnen de garantieperiode de wandpanelen niet functioneren zoals dit hoort, neem dan contact op met onze klantenservice.

Winkelwagen